Bemutatkozás
Üzlethelyiségek
Látványtervek, képek
Műszaki leírás
Sajtómegjelenések

Bemutatkozás

A beruházás keretében kialakításra kerül egy modern, széles vásárlóközönséget kiszolgáló kerékpáros bevásárlóközpont piactérrel, értékesítési egységekkel és kerékpáros tesztpályával. A kereskedelmi egységek szomszédságában készül a Pedál Aréna rendezvénycsarnok, ahol több mint 2200 nm-en egy minden igényt kielégítő kerékpáros ügyességi pályarendszer kap helyet, egy földes pályával, egy triál pályával és még több ügyességi elemmel, lelátókkal, kiszolgáló egységekkel, vendéglátó helyiségekkel kiegészítve.

A projekt a Csepel Művek területén a Rugév Csarnok és a Salló Csarnok területén található, melynek keretében a mintegy 10 000 nm-es ipari csarnok teljes rehabilitációja valósul meg, törekedve az eredeti szerkezetek és az épület jellegének szinte 100%-os megtartására. A beruházás mind az épület jellegének köszönhetően, mind pedig funkciójában egyedülálló Európában.

A projekt helyszínének kiválasztásakor alapvető szempont volt, hogy egykor a Csepel Művek területén volt a magyar kerékpárgyártás fellegvára. A projekt nem titkolt célja, hogy ezeket a hagyományokat felélessze.

Az üzletsoron, igény szerint, 40-50 db, kisebb-nagyobb üzlet kerül kialakításra, melyeknek kerékpár és kiegészítő kínálata felöleli majd a különböző szakágak és tudásszintek összes szükségletét.

Készülnek fix és mobil üzlethelyiségek a piactéren, illetve gasztronómia sarok, ahol a vásárlóközönség kedvére ehet-ihat. A megvásárolandó kerékpárokat lehetőség lesz a komplexum területén belül kijelölt pályán kipróbálni.